PARTNERJI

Petrol je največja slovenska energetska družba. Je družbeno odgovorno, etično in poslovno odlično podjetje, ki sodi med pomembnejše soustvarjalce slovenskega gospodarskega in družbenega življenja, zato je s svojim ravnanjem v okolju, v katerem živi in posluje, pogosto za zgled. Odgovornost in skrb za širše družbeno okolje se odraža v različnem delovanju skupine Petrol. Svojo družbeno odgovorno držo kaže s podporo številnim športnim, kulturnim, humanitarnim in okoljevarstvenim projektom.

www.petrol.si

Amis je najstarejši slovenski alternativni telekomunikacijski operater, ki ob 15. obletnici želi s pokroviteljstvom vrhunskega športnika Dejana Zavca podkrepiti ključno usmeritev – zagotavljati vrhunske storitve poslovnim in domačim uporabnikom. V liku in osebnosti »Amis ambasadorja« Dejana Zavca je Amis prepoznal odličnega partnerja, saj njegova vztrajnost, volja in zaveza k doseganju najvišjih ciljev poosebljajo tudi blagovno znamko Amis ter razvojno-trženjsko usmeritev podjetja.
www.amis.net
      Toyota je eden največjih proizvajalcev avtomobilov na svetu. Sloves vozil znamk Toyota in Lexus še dodatno utrjuje zagotavljanje nepremagljive kombinacije okolju prijaznih zmogljivosti in voznih užitkov, saj vozila v celoti izpolnjujejo pričakovanja kupcev. Toyota se je zavezala k uvedbi hibridne tehnologije pogona v vsakem modelu avtomobilov v celotni paleti  znamk Toyota in Lexus do začetka 2020-ih let.
www.toyota.si
OPREMA 

Under Armour je mlada - podjetje je bilo ustanovljeno pred petnajstimi leti - a globalno že izjemno cenjena in uveljavljena znamka športnih oblačil in specializirane opreme za športnike. Njen cilj je postati vodilna med t.i. »Sport-Performance« blagovnimi znamkami v svetu. Sedež podjetja je v Baltimoru, ZDA. Misija znamke Under Armour se v izvirniku glasu »Make all athletes better«.
http://www.underarmour.com/ 

SPLETNI PARTNER

Podjetje Spletnik d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2004 z namenom, da lokalnim naročnikom nudi napredne spletne rešitve pod dostopnimi pogoji. V relativno kratkem času se je podjetje iz majhnega podjetja razvilo v hitro prilagodljivo in učinkovito podjetje, ki pokriva širok spekter spletnih storitev. Danes velja za vodilnega ponudnika spletnih storitev za majhna in srednja podjetja, ki mu lahko zaupate razvoj vaše spletne prisotnosti.
www.spletnik.si

HOTELSKI PARTNER

Umirjeno okolje in odlično bivanje sta v Terme Ptuj privabila že številne domače in tuje vrhunske športnike, Dejan, ki tako ali tako prihaja s tega okolja, pa je postal neformalen zaščitni znak Term Ptuj in Grand Hotela Primus****. Sicer pa Terme Ptuj ponujajo vse, kar si tudi najzahtevnejši gost lahko zaželi, poleg odlične ponudbe in prijaznega osebja, pa Terme Ptuj pogosto postanejo prizorišče različnih kulturnih in zabavnih prireditev, s čemer se zaokroža tudi turistična ponudba Ptuja in okolice.
www.terme-ptuj.si